En av våre fornøyde kunder i Westbroker AS

Harestad Bygg AS


Harestad Bygg AS ble oprettet i 1999 og har i løpet av årene rukket å bli en solid etablert aktør innen regionens byggebransje. Vi hadde ikke kunnet oppnå dette resultatet uten høy økonomisk og faglig kompetanse, samt fornøyde kunder. Vi bruker bare faglærte tømrere og lærlinger som kommer inn under den fylkeskommunale Opplæringsnemda. Tømreryrket er tradisjonsbundet, samtidig som det kreves både nytenkning og kompetanseutvikling for å holde tritt med tiden. Harestad Bygg kan tilby profesjonelle, punktlige og effektive håndverkere med gode løsninger som ivaretar både tradisjonelle og moderne hensyn.


Harestad Bygg AS opererer i Stavangerområdet og tilbyr et stort repertoar av tømrertjenester, som for eksempel oppføring av nybygg og tilbygg for privat og offentlig sektor, samt ombygging rehabilitering og oppussing av eksisterende bygg på mindre eller større skala.

Godt å ha en samarbeidspartner som er på ballen, og følger opp tjenester som vi trenger, men ikke har kompetanse til å følge opp. Takk for godt utført jobb så langt 😊

 


Frank Harestad

Daglig leder

Forsikringstjenester

Garantier

Pensjonstjenester

Leasing

Banktjenester

Juridiske tjenester

Westbroker © Copyright 2020


Tlf. +47 51 567000

mail: post@westbroker.no

SiteLock