Ledige stillinger i Westbroker AS


22.08.2022:

SALGSSTILLING MED UTDANNING SOM FØRER TIL AUTORISASJON SOM FORSIKRINGSMEGLER


Westbroker har 2 ledige salgsstillinger med studieplass som fører til Autorisasjon som Forsikringsmegler. Autorisasjon bygger på en kombinasjon fagutdanning og praksis, der utdanningen består av studie som tilbys av BI.


Autorisasjonsordningen eies av ForsikringsMeglerne som i samarbeid med Finanstilsynet og Handelshøyskolen BI har ansvaret for å autorisere forsikringsmeglerne.


Litt om Studiene:


Autorisasjonsutdanningen består av tre obligatoriske kurs på til sammen 30 studiepoeng; ett kurs på 15 studiepoeng samt to 7,5 studiepoengskurs. 15-poengskurset er et kurs beregnet på forsikringsbransjen generelt, de to 7,5-poengskursene er utviklet spesielt for Forsikringsmeglerne.


For å oppnå autorisasjon, må kursene fullføres med karakteren C eller bedre. I tillegg stiller ForsikringsMeglerne krav om praksis.

 

Litt om praksis stillingen i Westbroker


Westbroker er et lokalt fremoverlent selskap plassert i Stavanger. Vi er et forsikringsmeglerforetak som har avtale med alle norske forsikringsselskap. Vi er lokalt eid og har bygget opp en spennende portefølje med kunder i Rogaland. Vår visjon er å gjøre forsikring enkelt og forståelig. Nå ønsker vi å få inn 2 personer som vil starte sin karriere innen forsikring og få tittelen, Autorisert Forsikringsmegler.

 

Kravet for å få innvilget autorisasjon er minst 3 års relevant praksis fra meglerarbeid i et forsikringsmeglerforetak. Hos oss i Westbroker vil du jobbe tett sammen med våre forsikringsmeglere og vi vil sørge for at du får nødvendig og relevant erfaring.

 

Litt om betingelsene for stillingen og studiene


Westbroker holder studie- og reisekostnader og gir en grunnlønn + salgsprovisjon i praksisperioden på 3 år. Ved autorisasjon tilbys det deretter fast jobb som Autorisert Forsikringsmegler på våre vanlige vilkår.

 

Litt om deg:


  • Du kommuniserer godt og elsker å knytte kontakt med mennesker
  • Du er serviceinnstilt, fremoverlent og setter deg ambisiøse mål
  • Du liker å jobbe i team, har glimt i øyet og bidrar til å ha det gøy på jobb
  • Du har fullført minimum videregående skole med generell studiekompetanse.

 

Rollen omfattes av Finansforetaksloven, som innebærer krav om fremlagt ordinær politiattest før en eventuell ansettelse.


Vi håper du er inspirert til å bli en del av Westbroker og forsikringsbransjen. Vi er klare til å høre fra deg! Send inn din cv i dag.

 

Med vennlig hilsen

Westbroker AS


Tor Tveit

+47 916 20 535

tor.tveit@westbroker.no


Forsikringstjenester

Garantier

Pensjonstjenester

Leasing

Banktjenester

Juridiske tjenester

Westbroker © Copyright 2020


Tlf. +47 51 567000

mail: post@westbroker.no

SiteLock